Guest Lecture: Global Textware

Guest Lecture: Global Textware

*Since this guest lecture will be in Dutch only and due to the origin of the module it is part of, this text will also be written in Dutch*

Hey allen!

Namens Global Textware, Nannie de Graaff (docente van het vak “Vaktaal en Vertalen”) en onszelf nodigen we jullie graag uit om aan te schuiven bij het gastcollege van dinsdag 26 mei, van 17:00 tot 20:00, gegeven door Raymund Prins, de eigenaar van het succesvolle en tevens Groningse vertaalbureau Global Textware! Tijdens dit interactieve college zullen jullie meer te weten komen over de internationale dimensies van het werken in de vertaalbranche. Hierbij wordt gefocust op de werkwijze en processen binnen een vertaalbureau. Tijdens het college hebben alle deelnemers ook de mogelijkheid om een vertaalopdracht met dezelfde focus te maken, maar ook kunnen jullie van alles en nog wat op het gebied van vertalen vragen.

Dus ben je geïnteresseerd in werken in de vertaalbranche of lijkt het je simpelweg leuk om hier meer over te weten te komen? Schuif dan vooral aan! Hiervoor heeft de docente echter een paar van jullie gegevens nodig om jullie als gast te kunnen toevoegen aan Blackboard Collaborate (het platform voor online colleges op Nestor). Vul hiervoor vóór 20 mei het volgende formulier in:
https://forms.gle/fUC5oPykmg39UY5e9

We hopen jullie te mogen verwelkomen, tot dan!
Groetjes,

De talencommissie der S.V. Esperia

Leave a Reply